.

Vruping Klasični Direktni Pribor Držač Aparata, Sklopivi Dizajn Bogata Салонная Sklopivi Pisaći Stroj Za Šišanje Kose Od Nehrđajućeg Čelika Za Brijanje

Vruping Klasični Direktni Pribor Držač Aparata, Sklopivi Dizajn Bogata Салонная Sklopivi Pisaći Stroj Za Šišanje

HRK 15.27

Iznos
U trgovini.

VISOKOKVALITETNI NEHRĐAJUĆI ČELIK : Naše pribor, držači za britve izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, koja je zasigurno nikada ne hrđa i ne потускнеет kada koristite.Zahvaljujući materijalu od nehrđajućeg čelika ovaj držač za aparat možete koristiti godinama bez zamjene.SVESTRANOST : Ovaj sklopivi držač opasne britve svestran i može se koristiti za brijanje, za brijanje obrva, čišćenja lica i sl. U konačnici to će vam bogat i ugodan doživljaj.SKLOPIVI DIZAJN : Ovaj držač ručni aparat sklopive su i lako se savija u drveni sanduk za skladištenje, koji ne zauzima prostor, i pogodan za nošenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.ŠIROK SPEKTAR PRIMJENE : Ovaj klasični držač aparata sa pravim nožem svestran i može se koristiti za profesionalne frizerskom brijanja, za brijanje, za brijanje, šminka obrva i tako dalje SAVRŠEN je IZBOR : da Li u salon, frizerski salon ili kod kuće, ovaj profesionalni držač za razor-vaš najbolji izbor.U isto vrijeme, zbog svoje jedinstvenosti i sofisticiranost, to je ujedno i najbolji izbor kao poklon.Zašto Ste Odabrali Naš Držač Za Britva? ☞Visokokvalitetni materijali —Izrađeni od materijala od nehrđajućeg čelika, антикоррозионного i dugotrajnu upotrebu. ☞Sklopivi dizajn —držač aparata za pribor za preklop i lako se savija u spremnik za skladištenje. ☞Savršen alat —Savršen alat za frizera i frizera.Specifikacija : Materijal : Nehrđajući čelik Boja : crna Dužina : približno 16-24,7 cm / 6,3-9,7 inča Težina pakiranje : cca. 66 g Tip proizvoda : Brijač britva Upućivanje popis : 1 x Brijač britva ◇Podsjećamo : Budite vrlo oprezni prilikom brijanja, jer je koža izuzetno osjetljiva, a dodaci su vrlo oštre.Kad sve bude gotovo, isperite lice vodom i nanesite malo kreme za lice.

O proizvodu

Materijal:
od nehrđajućeg čelika
Boja:
Crna
Dužina:
oko 16-24,7 cm / 6,3-9,7 inča
Težina Pakiranja:
oko 66 g
Tip proizvoda:
Brijač britva
Popis paketa:
1 x Brijač britva :
◇Dobro Podsjetnik:
Budite vrlo oprezni pri brijanju, jer je koža izuzetno osjetljiva, a dodaci su vrlo oštre. Kad sve bude gotovo, isperite lice vodom i nanesite malo kreme za lice. :