.

Digitalni Штангенциркуль Beadsmith, 4 cm/100 mm, od Karbonskih vlakana, Napajanje iz Baterije Gumb za uključivanje/Isključivanje LCD zaslon BONUS: Baterija u kompletu!

Digitalni Штангенциркуль Beadsmith, 4 cm/100 mm, od Karbonskih vlakana, Napajanje iz Baterije Gumb za uključivanje/Isključivanje

HRK 47.07

Iznos
U trgovini.

OPCIJE : Jedan gumb za brzo prebacuje između dva načina mjerenja : дюймами i миллиметрами.PRECIZNOST : Raspon mjerenja : 0-4 inča i 0-100 mm; Rezolucija : 0,01 cm - 0,1 mm; Preciznost : 0,1 inča - 0,2 mm. Kompozitni materijal : Lagani okvir izrađen je od karbonskih vlakana s rebrasta ručicom za palac.Tipke u boji kodiranje za uključivanje/isključivanje milimetra/u. i nula skale.SVESTRANOST : Mjerite unutarnju, vanjsku i dubine dva seta spužve, kao i koracima s pomoću ravnala slajdova.LAKO se ČITA : Veliki LCD zaslon omogućuje jednostavno i jasno čitanje.Ovaj digitalni штангенциркуль može mjeriti kako vanjski tako i unutarnji promjer kugle u inčima ili milimetrima.On je također opremljen velikim LCD ekranom i funkcijom za automatsko isključivanje radi uštede električne energije.

O proizvodu